Klimatizácia Samsung Wind-Free AVANT AR09TXEAAWKNEU + AR09TXEAAWKXEU (2,5kW)

1.066  s DPH
888,33  bez DPH s DPH

Samsung Wind-Free AVANT AR09TXEAAWKNEU + AR09TXEAAWKXE riadi vašu vnútornú klímu pomocou umelej inteligencie s energetickou účinnosťou A++. Chladiaci výkon modelu 2,5 kW je určený pre miestnosti s rozlohou do 25m2.

+300€ | Podmienky štandardnej montáže >

Cena produktu: 1.066  s DPH
Cena spolu:
  

SAMSUNG WIND-FREE AVANT AR09TXEAAWKNEU + AR09TXEAAWKXEU

Klimatizačné jednotky Samsung vybavené exkluzívnou technológiou Wind-Free™ už niekoľko rokov prinášajú užívateľom optimálnu klímu v miestnosti bez diskomfortu v podobe nepríjemného, priameho prúdenia chladného vzduchu.

Samsung však opäť raz posunul hranice technických možností o kúsok ďalej, vďaka čomu máme k dispozícii nové, výkonnejšie klimatizačné jednotky s ešte elegantnejším dizajnom a lepšími parametrami i funkciami. Do portfólia klimatizácií druhej generácie Wind-Free™ patria tiež klimatizačné jednotky z radu AVANT, ktoré sa s výnimkou pohybového detektora môžu pochváliť veľmi podobnými parametrami, ako klimatizácie z prémiového radu ELITE.

Princíp rovnaký, rozdiel podstatný. Aj vďaka mikrootvorom.
Klimatizácie Samsung AVANT s technológiou Wind-Free™ aj dnes v rámci dvojstupňového systému chladenia najprv efektne znížia teplotu miestnosti prostredníctvom režimu rýchleho chladenia „Fast Cooling Mode” a potom po dosiahnutí požadovanej teploty automaticky spustia režim pozvoľného chladenia „Wind-Free™ Cooling Mode” bez silného prúdenia vzduchu.

Obrazne povedané, v miestnosti sa počas tohto režimu bez vášho dovolenia nepohne ani lístok. Klimatizácia to dosiahne tak, že po uzatvorení lamely začne vzduch do miestnosti distribuovať prostredníctvom 23.000 mikrootvorov umiestnených na prednom perforovanom paneli, ktoré sa postarajú o nepostrehnuteľnú distribúciu vzduchu do všetkých priestorov interiéru bez hluchých miest.

Moderné technológie stoja za lepšou energetickou trideou i vyššími koeficientmi účinnosti
Špičková Digital Inverter Boots technológia s 8-pólovým motorom kompresora, znížila výchylky krútiaceho momentu a súčasne skrátila čas na dosiahnutie maximálnej rýchlosti otáčok kompresora. Výsledkom je vyššia prevádzková efektivita klimatizácie i celkovo nižšia spotreba elektrickej energie.
Klimatizačné jednotky AVANT sa tak môžu pochváliť nielen zaradením do kvalitnej energetickej triedy A++, ale aj výbornými koeficientami účinnosti v režime chladenia (SEER) i vykurovania (SCOP).

Zmena dizajnu klimatizáciám AVANT prospela po každej stránke
Pri zmienke o výkonnejšej prevádzke nesmú ostať bez povšimnutia ani ďalšie vylepšenia nových klimatizačných jednotiek, ktoré prispeli k vyššej efektivite zariadení. Obísť nemôžeme použitie väčšieho ventilátora i optimalizovanie tvaru konštrukcie na nové Wind-Free™ chladenie, ktorá už nie je striktne trianglového tvaru. Nové jednotky vďaka zaobleným okrajom a vynovenému panelu pôsobia ľahšie a elegantnejšie. Zmenami prešli nasávacie mriežky i lamela, ktorá má oproti doterajším modelom upravený sklon (je naklonená o niečo viac).

Ani to však nie je ešte všetko. Vonkajšie klimatizačné jednotky AVANT po vzore vnútorných jednotiek dostali do vienka kompaktnejšie rozmery i o niečo nižšiu hmotnosť. Vítaným bonusom pri vonkajších klimatizačných jednotkách je špeciálna zliatina, ktorá v porovnaní s doteraz používanými materiálmi odoláva hrdzi až 5x viac.

Prehľad vylepšení nekončí
Výrobca pri klimatizačných jednotkách AVANT neponechal nič na náhodu, takže pri nových modeloch môžete počítať s ďalšími benefitmi, ktoré sú až na spomenutý detektor pohybu identické s exkluzívnou výbavou klimatizácií ELITE. Vylepšenia jednotiek AVANT uvedieme pre lepšiu orientáciu, taktiež v heslovitých bodoch:

Smart Control – Integrovaná umelá inteligencia, analýza aktuálnych podmienok v interiéri a automatické prepnutie režimu chladenia alebo kúrenia.

Ovládanie hlasom. Stačí mať v smartfóne nainštalovanú aplikáciu SmartThings Bixby 2.0. Ovládanie aj prostredníctvom digitálneho asistenta.

Funkcia 4 Way Swing pre optimálnu distribúciu teplého vzduchu do obytných priestorov a rýchle vykúrenie priestorov.

Tri-Care Filter, PM 10 elektrostatický filter a Easy Filter Plus – vďaka zostavy týchto filtrov Vaše zariadenie zachytáva vírusy, baktérie, alergény, častice prachu väčšie ako 25 μm a čiastočne aj cigaretový dym.

Konštrukcia vonkajšej jednotky brániaca vniknutiu drobných zvierat a plazov, ekologický mód, odvlhčovanie, automatický reštart, zobrazenie spotreby el. energie

Parametre

Špecifikácia

Rozloha miestnosti m2 do 25m2
Chladiaci výkon (kW) 2.50
Vykurovací výkon (kW) 3.20
Energetická trieda A++
Vzduchový filter Tri-Care Filter a PM10 filter
Stupeň účinnosti SEER / SCOP 7.90 / 4.60

Vnútorná jednotka AR09TXEAAWKNEU

Rozmer (mm) ŠxVxH 889 x 299 x 215
Hlučnosť dB(A) 16-38

Vonkajšia jednotka AR09TXEAAWKNEU

Rozmer (mm) ŠxVxH 790 x 548 x 285
Hlučnosť dB(A) 56
Zdroj napätia (fáza ~ V) 1~230
Priemer prepojovacieho potrubia (mm) 6,35 / 9,52
Predplnené chladivo R32
Záruka 2 + 3 roky

Dvojstupňové chladenie- WindFree režim a režim rýchleho chladenia

Umožňuje dvojstupňové chladenie- Wind-Free a režim rýchleho chladenia

Zeolitový Tri-Care Filter

Antibakteriálny zeolitový Tri-care filter s obsahom striebra. Zachytáva vírusy, baktérie, alergény, častice prachu a čiastočne aj cigaretový dym.

Ovládanie pomocou umelej inteligencie

Ovládanie pomocou umelej inteligencie. Odporučí Vám najvhodnejšie nastavenia, stačí jednoducho povedať čo si želáte a spraví to za Vás

SmartThings

Pomocou aplikácie "SmartThings" ovládate teplotu odkiaľkovek a kedykoľvek potrebujete. Môžete vzdialene sledovať klimatizáciu jediným dotykom

Funkcia 4 Way Swing

Funkcia pre optimálnu distribúciu teplého vzduchu do obytných priestorov a rýchle vykúrenie priestorov.

Bezpečnosť

Konštrukcia vonkajšej jednotky brániaca vniknutiu drobných zvierat a plazov.

Detektor pohybu

Dokáže monitorovať prítomnosť v miestnosti, čím umožní automatické zapnutie/vypnutie klimatizácie

Odvlhčovanie vzduchu

V režime DRY funguje klimatizačná jednotka ako odvlhčovač, ktorý odstraňuje zo vzduchu vlhkosť.

Energetická hodnota

A++ chladenie/ A++ kúrenie

AI Auto Comfort

Ovládanie pomocou umelej inteligencie. Odporučí Vám najvhodnejšie nastavenia, stačí jednoducho povedať čo si želáte a spraví to za Vás.

Samočistenie výmenníka

Ak je klimatizácia vypnutá, funkcia automatického čistenia samo spustí ventilátor na odstránenie prachu a vlhkosti z výmenníka tepla. Zostane suchý a čistý, čím zabraňuje množeniu vírusov a plesní.

Integrovaný displej

Panel klimatizácie po stlačení na diaľkovom ovládaní ukazuje na vnútornej jednotke klimatizácie množstvo použitej energie. Pomáha znižovať spotrebu elektrickej energie.

Automatický reštart

Klimatizácia po vypadnutí prúdu znova sa automaticky zapne do pôvodného nastavenia.

Good’sleep

Good’sleep vám umožní, aby ste mali hlboký a dobrý nočný spánok tak, že nastaví teplotu, rýchlosť ventilátora a smer prietoku vzduchu

Automatická regulácia ventilátora

Táto funkcia sa stará o prívod optimálneho množstva vzduchu podľa momentálnej potreby.

Displej spotreby el. energie

Panel klimatizácie po stlačení tlačítka na diaľkovom ovládaní zobrazuje na vnútornej jednotke množstvo použitej energie. Pomáha znižovať spotrebu el. energie.

Katalógové číslo: SAM013 Kategórie: , , , Značky: ,
Aktualizácia…
  • Žiadne produkty v košíku.
shape1 shape2
Prejsť na panel nástrojov