Klimatizácia Samsung Wind-Free COMFORT AR09TXFCAWKNEU + AR09TXFCAWKXEU (2,5kW)

893  s DPH
744,17  bez DPH s DPH

Samsung WindFree Comfort AR09TXFCAWKNEU + AR09TXFCAWKXEU riadi vašu vnútornú klímu pomocou umelej inteligencie s energetickou účinnosťou A++. Chladiaci výkon modelu 2,5 kW je určený pre miestnosti s rozlohou do 25 m2.

+300€ | Podmienky štandardnej montáže >

Cena produktu: 893  s DPH
Cena spolu:
  

SAMSUNG WIND-FREE COMFORT AR09TXFCAWKNEU + AR09TXFCAWKXEU

Klimatizačné jednotky Samsung vybavené exkluzívnou technológiou Wind-Free™ už niekoľko rokov prinášajú užívateľom optimálnu klímu v miestnosti bez diskomfortu v podobe nepríjemného, priameho prúdenia chladného vzduchu.

Samsung však opäť raz neostal nič dlžný svojej povesti a posunul hranice technických možností klimatizačných jednotiek o niečo ďalej. Nové klimatizácie sú výkonnejšie, majú ešte elegantnejší dizajn i lepšie parametre či funkcie. Do portfólia klimatizácií druhej generácie Wind-Free™ patria tiež klimatizačné jednotky z radu COMFORT, ktoré v porovnaní s klimatizáciami z radu ELITE alebo AVANT disponujú „skromnejšou výbavou”, no napriek tomu patria v svojej kategórii vôbec k tomu najlepšiemu, čo môžete na trhu nájsť.

Princíp rovnaký, rozdiel podstatný. Aj vďaka mikrootvorom.
Klimatizácie Samsung COMFORT s technológiou Wind-Free™ aj dnes v rámci dvojstupňového systému chladenia najprv efektne znížia teplotu miestnosti prostredníctvom režimu rýchleho chladenia „Fast Cooling Mode” a potom po dosiahnutí požadovanej teploty automaticky spustia režim pozvoľného chladenia „Wind-Free™ Cooling Mode” bez silného prúdenia vzduchu. Obrazne povedané, v miestnosti sa počas tohto režimu bez vášho dovolenia nepohne ani lístok. Klimatizácia to dosiahne tak, že po uzatvorení lamely začne vzduch do miestnosti distribuovať prostredníctvom 23.000 mikrootvorov umiestnených na perforovanom prednom paneli, ktoré sa postarajú o nepostrehnuteľnú distribúciu vzduchu do všetkých priestorov interiéru bez hluchých miest.

Zmena dizajnu klimatizáciám Wind-Free prospela po každej stránke
Pri zmienke o výkonnejšej prevádzke nesmú ostať bez povšimnutia ani ďalšie vylepšenia nových klimatizačných jednotiek, ktoré prispeli k vyššej efektivite zariadení. Obísť nemôžeme použitie väčšieho ventilátora i optimalizovanie tvaru konštrukcie na nové Wind-Free™ chladenie, ktorá už nie je striktne trianglového tvaru. Nové jednotky vďaka zaobleným okrajom a vynovenému panelu pôsobia ľahšie a elegantnejšie. Zmenami prešli nasávacie mriežky i lamela, ktorá má oproti doterajším modelom upravený sklon (je naklonená o niečo viac). Ani to však nie je ešte všetko. Vonkajšie klimatizačné jednotky COMFORT po vzore vnútorných jednotiek dostali do vienka kompaktnejšie rozmery i o niečo nižšiu hmotnosť.

Prehľad vylepšení nekončí
Výrobca pri klimatizačných jednotkách COMFORT neponechal nič na náhodu, takže pri nových modeloch môžete počítať s vylepšeniami, ktoré sú až na možnosť rozšírenia výbavy o Tri Care Filter takmer identické s výbavou klimatizácií AVANT. Vylepšenia jednotiek COMFORT uvedieme pre lepšiu orientáciu, taktiež v heslovitých bodoch:

Smart Control – Integrovaná umelá inteligencia, analýza aktuálnych podmienok v interiéri a automatické prepnutie režimu chladenia alebo kúrenia.

Ovládanie hlasom. Stačí mať v smartfóne nainštalovanú aplikáciu SmartThings Bixby 2.0. Ovládanie aj prostredníctvom digitálneho asistenta.

Funkcia 4 Way Swing pre optimálnu distribúciu teplého vzduchu do obytných priestorov a rýchle vykúrenie priestorov.

Easy Filter Plus – vďaka vysokej hustote zachytáva aj najmenšie prachové častice po celej ploche nasávania vzduchu.

Konštrukcia vonkajšej jednotky brániaca vniknutiu drobných zvierat a plazov.

Parametre

Špecifikácia

Rozloha miestnosti m2 do 25 m2
Chladiaci výkon (kW) 2.50
Vykurovací výkon (kW) 3.20
Energetická trieda A++
Vzduchový filter Easy Filter Plus
Stupeň účinnosti SEER / SCOP 6,70 / 4,00

Vnútorná jednotka AR09TXFCAWKNEU

Rozmer (mm) ŠxVxH 820 x 299 x 215
Hlučnosť dB(A) 19

Vonkajšia jednotka AR09TXFCAWKXEU

Rozmer (mm) ŠxVxH 660 x 475 x 242
Hlučnosť dB(A) 56
Zdroj napätia (fáza ~ V) 1~230
Priemer prepojovacieho potrubia (mm) 6,35 / 9,52
Predplnené chladivo R32
Záruka 2 + 3 roky

Easy Filter Plus

Filter sa nachádza zvonka na hornej strane klimatizácie, čím ho možno jednoducho vybrať a prečistiť. Hustá sieťovina nám zabezpečuje, že výmenník tepla zostane čistý, kým antibakteriálny povrch Vás ochráni pred nebezpečnými nečistotami vo vzduchu.

Samočistenie výmenníka

Ak je klimatizácia vypnutá, funkcia automatického čistenia samo spustí ventilátor na odstránenie prachu a vlhkosti z výmenníka tepla. Zostane suchý a čistý, čím zabraňuje množeniu vírusov a plesní.

Zobrazenie spotreby el. energie

Panel klimatizácie po stlačení na diaľkovom ovládaní ukazuje na vnútornej jednotke klimatizácie množstvo použitej energie. Pomáha znižovať spotrebu elektrickej energie.

Dvojstupňové chladenie- WindFree režim a režim rýchleho chladenia

Umožňuje dvojstupňové chladenie- Wind-Free a režim rýchleho chladenia

Jemná distribúcia vzduchu

WindFree technológia

Good Sleep režim

Funkcia " Dobrý spánok" vytvára optimálne prostredie na ničím nerušený spánok. Zabezpečí neustáli komfort, pohodu.

Anti-korózny povrch vonkajšej jednotky

Al Auto Comfort

Ovládanie pomocou umelej inteligencie. Odporučí Vám najvhodnejšie nastavenia, stačí jednoducho povedať čo si želáte a spraví to za Vás.

SmartThings

Pomocou aplikácie "SmartThings" ovládate teplotu odkiaľkovek a kedykoľvek potrebujete. Môžete vzdialene sledovať klimatizáciu jediným dotykom

Ekologický mód

Pre úspornú prevádzk bude teplota miestnosti, otáčky ventilátora a prevádzkový mód automaticky regulované.

Zapojenie vo verzii MULTI

Zapojenie vo verzii MULTI je možnosť zapojenia viacerých vnútorných jednotiek pri jednej vonkajšej jednotke.

Automatický reštart

Klimatizácia po vypadnutí prúdu znova sa automaticky zapne do pôvodného nastavenia.

Triple Protect Plus

Zabudovaná ochrana zaisťuje vyššiu životnosť a spoľahlivosť zariadenia. Výkonný chladiaci systém (ochrana kompresoru), nepretržitá kontrola napätia (ochrana ovládaču) a účinná antikorózna povrchová úprava (ochrana povrchu) vám umožní mať zariadenie v perfektnej kondícii počas prevádzky.

DURAFIN™ Plus

Vylepšuje výkon tepelného výmenníka a zároveň má vyššiu odolnosť voči poveternostným vplyvom a korózii. Mriežka je vyrobená z nehrdzavejúceho materiálu, ktorý chráni kondenzátor pred koróziou.

4-cestný Swing

Funkcia pre optimálnu distribúciu teplého vzduchu do obytných priestorov a rýchle vykúrenie priestorov.

Katalógové číslo: SAM009 Kategórie: , , , Značky: ,
Aktualizácia…
  • Žiadne produkty v košíku.
shape1 shape2
Prejsť na panel nástrojov